Agenda

Verwenconcert

Datum: 26 mei 2018

Locatie: Oude Kerk te Ermelo
Aanvang: volgt

- - - - - - - - - - - -

Nieuws

Gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen u prachtig en luisterrijk 2018, vol met 'oude' en nieuwe muziek. In dit jubileumjaar van 35 jaar Caprice wordt onder andere een 'Verwenconcert' georganiseerd, speciaal voor de Vrienden van ons koor. De datum en plaats kunt u hiernaast lezen. Tijdens het concert zullen zowel enkele (favoriete) stukken ten gehore worden gebracht uit voorgaande jaren maar uiteraard komen er ook nieuwe werken aan bod. Wellicht is dit dé mogelijkheid om u aan te melden als Vriend. Gaat u daarvoor naar onze vriendenpagina.


Viering Carols&Lessons

Op vrijdag 22 december is het zover. U bent dan weer van harte welkom bij onze jaarlijkse Ceremony of Carols and Lessons in de Grote Kerk van Harderwijk. Zoals u hierboven kunt lezen, kunt u als Vriend(in) weer uw plaatsen reserveren. De aanvangstijd is om 21:00 u. en u bent welkom vanaf 20:15 u.

 Een geslaagd concert, vooruitblik Carols 
Op 7 oktober hebben we ons 'Madrigalenconcert' uitgevoerd voor een kleine 150 luisteraars. Wij hebben zelf erg genoten van het concert en mochten mooie kritieken ontvangen van de aanwezigen, waarvoor dank! Vooral de verassende muziek van Jennevelt was voor velen een plezier om naar te luisteren. Ook het interrmezzo van het combo was indrukwekkend.
Een deel van de werken zullen wij ook ten gehore brengen in Krakau (Polen), waar wij met het koor vanaf 17 t/m 22 oktober naartoe zullen gaan. Daarna gaan we weer aan de slag met muziek voor onze jaarlijkse kersttraditie. Hierbij komt een aantal hedendaagse componisten aan bod zoals Frank Ferko (1950) en Rihards Dubra (1964). Maar natuurlijk worden de aloude componisten niet vergeten, alsook onze eigen huiscomponist Jan Mannee. U bent weer van harte welkom bij deze gratis toegankelijke viering. 

Heeft u vragen of wilt u specifieke informatie hebben? Klik dan HIER

OF

Wilt u meer weten over de Stichting Vrienden van Caprice of wilt u donateur worden? Klik dan HIER