Actuele Vacatures

Koorleden

 Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures

Wie zoeken wij?
Je bent een geoefende en/of ambitieuze koorzanger die een muzikale uitdaging niet schuwt en op (voor amateurzangers) hoog niveau wil presteren. Je hebt de ruimte om te leren en hoeft dus nog niet alles vlekkeloos te beheersen. Je bent in staat om thuis noten te studeren, zelfstandig of eventueel met wat hulp van Caprice, zodat we in de repetities kunnen werken aan de muziek zelf en aan de klank van het koor.

Interesse? Neem contact op voor een auditie!

Wat wordt van de auditie verwacht?

Bij de auditie luisteren we naar je stemkwaliteiten, o.a. souplesse, legato zingen, klinkervorming en bereik; ook bepalen we je stemsoort. Dat kan het beste aan de hand van een zelfgekozen en meegenomen begeleid lied/koorwerk – neem een kopie mee voor de pianist! Daarnaast zing je een begeleide solfège van het blad en luisteren we naar je toongeheugen. Na de auditie geven we altijd een advies: over je stem en ook over je vaardigheden.

Bij de auditie zijn naast de dirigent ook twee koorleden aanwezig die samen de auditiecommissie vormen.

Geen vacature in jouw stemgroep?

Ook wanneer er geen vacatures zijn, maar je wel interesse hebt in Caprice, kom dan gerust eens lang op een repetitie en maak op ontspannen wijze kennis met de koorleden en dirigent en onze werkwijze. Wie weet ontstaan er mogelijkheden op een wat langere termijn!

JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Graag vragen we je vooraf een afspraak te maken met Teus Visser, tel. 0341-493061